Camps

Med vores Camps får du en sjov, social og effektiv læring på ski eller snowboard.

UGE CAMPS
Uge camps er til jer, som gerne vil have at jeres børn får en solid start på deres skiløb. Børnene er sammen med instruktørerne en hel uge, hvilket giver en unik læringsprocess, hvor instruktøren kan bygge videre på øvelserne over en hel uge. Efter denne uge forventes der, at børnene kan stå på ski på egen hånd i plov og derved er klar til jeres første skiferie.

På CopenHill's ski-camps får børnene 3 til 4 timers undervisning dagligt, vekslende mellem teknik træning, freestyle træning og portbane kørsel. Det er ikke et krav at børnene har kørt på ski før, da børnene bliver delt ind på hold efter deres niveau (begynder og øvet).

Udover det daglige skiløb, underholder personalet med leg inde/ude, kælkning og kreative aktiviteter, og midt på dagen spiser vi en lækker, varm frokost sammen. Udover det, holder vi pauser med saftevand og frisk frugt.

Inkluderet: Undervisning, liftkort*, mad og drikke
Ikke inkluderet: Skiudstyr**

Mødetid for alle uge camps er hver dag fra 9.00 - 15.00 (men der er mulighed for, at børnene kan blive hentet helt frem til kl 16.30)

* LIFTKORT: Liftkort er inkluderet i prisen og er gældende under hele campen. Har man allerede et årskort fratrækkes 500 kr fra prisen. Ønsker man at opgradere til et årskort, når campen er færdig så tag endelig kontakt til os og så vil vi gerne hjælpe med dette.
** SKIUDSTYR: Når børnene går til camp skal de have ski og støvler. I kan enten leje udstyr for de nødvendige dage (3 eller 5) eller I kan benytte, at det koncept som hedder Børnebasen. Børnebasen giver mulighed for at have ski og støvler, der vokser med dit barn. Det betyder, at du har mulighed for at bytte udstyret i takt med at dine børn vokser. Vi samarbejder med Steep&Deep som er hjernen bag denne fantastiske mulighed. Læs mere under 'Meld dig på en camp'.

Vi tilbyder følgende camps

Type

Ski eller snowboard

Alder

Børn, unge

Niveau

Nybegynder, lettere øvet, øvet

Billeder

1/1

© Ski School Snomwinds ApS - Vindmøllevej 6, 2300 København S - info@skischoolsnowminds.dk - +45 71 74 19 04 (Man-Fredag 9.00-16.00)