top of page

Book Gå-Til-Ski & Camps


Ønsker du at BOOKE PRIVATUNDERVISNING foregår det på dette link.

GÅ TIL SKI for VOKSNE (Efterårssæson 2022)

00030
1 250 kr
Øv skiløb hver uge med andre voksne.
På lager
1
Produkt detaljer

Om Gå-til-Ski

Gå til Ski for voksne 16+ er til dig, der gerne vil udvikle dit skiløb ugenligt. Hver uge mødes du med andre ski-interesserede samt din instruktør, hvor I sammen bygger videre på den læring, som I har haft den forrige uge. På gå-til-ski holdet vil du blive præsenteret for øvelser, der har til formål at forbedre din ski-teknik.

Holdet er udviklet til dig som er nybegynder eller øvet men om du aldrig har stået på ski, stod på ski for mange år siden eller har været en enkelt gang på ski er underordnet. Din instruktør vil tilpasse undervisning, så I udvikler jer og bliver dygtigere sammen.

Indholdet af undervisningen vil følge myndighedernes retningslinjer for forsvarlig idrætsudøvelse og vil løbende blive tilpasset herefter.

EFTERÅRSSÆSONEN (tider og aflysninger):

Sæsonen løber fra 16. August 2022 til 14. December 2022

  • Gå-til-ski for nybegyndere foregår hver onsdag fra kl 19.00 - 20.00.
    PRIS: 2500 kr for forårssæsonen (Betalt i 2 rater á 1250 kr. Dette betyder, at du ved tilmeldning betaler 1250 kr. Vi kræver 2. rate betalt senest d. 10 Marts)
  • Gå-til-ski for øvede foregår hver onsdag fra kl 19.00 - 20.00.
    PRIS: 2500 kr for forårssæsonen (Betalt i 2 rater á 1250 kr. Dette betyder, at du ved tilmeldning betaler 1250 kr. Vi kræver 2. rate betalt senest d. 10 Marts)

FERIER FOR EFTERÅRET

Efterårsferien

PÅKLÆDNING: Vi anbefaler tøj med lange ærmer og lange bukser. Ellers påklædning efter vejr, nedbør og temperatur. Der skal bruges hjelm til undervisningen.

OBS: Liftkort og udstyr er ikke en del af prisen. Dette skal købes ved siden af via Copenhill's hjemmeside: copenhill.dk.

Vores råd er at købe et årskort, hvori der medfølger gratis ski-tid. Steep and Deep er firmaet bag skiudlejningen og det kan anbefales, at tage fat i dem. Vi hjælper meget gerne med at booke ovenstående, og du er velkommen til at skrive en mail.

**Vi tager forbehold for, at vi kun starter hold op ved minimum 2 deltagere pr hold**

Gem dette produkt til senere
bottom of page