top of page

Book Gå-Til-Ski & Camps


Ønsker du at BOOKE PRIVATUNDERVISNING foregår det på dette link.

GÅ TIL SKI for BØRN (Forårssæson 2023)

00029
1 250 kr
På lager
1
Produkt detaljer

Om Gå-til-Ski

Hver uge mødes børneholdende med instruktør, hvor de sammen bygger videre på den læring, som I har haft den forrige uge. På Gå-til-ski holdet vil du blive præsenteret for øvelser, der har til formål at forbedre din ski-teknik.

Holdet er udviklet til dig som er nybegynder eller øvet men om du aldrig har stået på ski, stod på ski for mange år siden eller har været en enkelt gang på ski er underordnet. Din instruktør vil tilpasse undervisning, så I udvikler jer og bliver dygtigere sammen.

Indholdet af undervisningen vil følge myndighedernes retningslinjer for forsvarlig idrætsudøvelse og vil løbende blive tilpasset herefter.

FORÅRSSÆSONEN (tider og ferier):

Forårsæsonen løber fra 10. Januar til og med 23. Maj 2023.

  • 1 times Gå-til-ski for nybegyndere foregår tirsdag 16-17
    PRIS: 2500 kr for forårssæsonen (Betalt i 2 rater á 1250 kr. Dette betyder, at du ved tilmeldning betaler 1250 kr. Vi kræver 2. rate betalt senest d. 10 Marts)
  • 2 times Gå-til-ski for øvede foregår tirsdag 17-19
    PRIS: 4300 kr for forårssæsonen (Betalt i 2 rater á 2150 kr. Dette betyder, at du ved tilmeldning betaler 2150 kr. Vi kræver 2. rate betalt senest d. 10 Marts)

FERIER FOR FORÅRSSÆSONEN 2023:

Vinterferie Uge 7 ( 14. februar 2023)
Påskeferie Uge 14 ( 4. april 2023)

PÅKLÆDNING: Vi anbefaler tøj med lange ærmer og lange bukser. Ellers påklædning efter vejr, nedbør og temperatur. Der skal bruges hjelm til undervisningen.

OBS: Liftkort og udstyr er ikke en del af prisen. Dette skal købes ved siden af via Copenhill's hjemmeside: www.copenhill.dk.

Vores råd er at købe et årskort, hvori der medfølger gratis ski-tid. Udstyr bookes også på CopenHill's hjemmeside. Steep and Deep er firmaet bag skiudlejningen og det kan anbefales, at tage fat i dem. Vi hjælper meget gerne med at booke ovenstående, og du er velkommen til at skrive en mail.

**Vi tager forbehold for, at vi kun starter hold op ved minimum 2 deltagere pr hold**

Gem dette produkt til senere
bottom of page