top of page

FAQ

Frequently Asked Questions

CORONA

Hvordan skal man forholde sig til COVID-19, når man har undervisning?

Når vi står på ski eller snowboard på bakken holder vi god afstand til hinanden og følger sundhedsstyrelsens retningslinjer. Alt undervisning foregår udendørs og derfor er det ikke påkrævet at bære mundmind under undervisning. 

 

Det er påkrævet at bære mundbind ifølge de nuværende retningslinjer, når vi benytter CopenHills indendørs faciliteter som cafeen, toiletter eller lignende. 

LIFTKORT OG UDSTYR

Hvordan fungerer det med liftkort til undervisningen?

Det er vigtigt, at du husker at booke liftkort og skitid, når du skal ud og stå på ski og får undervisning på bakken. Du booker liftkort og skitid på copenHill's hjemmeside HER

CopenHill er bygget op således, at vi som Ski School Snowminds står for, at du får den bedste oplevelse med undervisning af erfarne instruktører mens at CopenHill står for liftkort, udstyr og skitid. Vi henviser til CopenHill.dk og deres email info@copenhill.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende liftkort og skitid.

Hvor bestiller jeg udstyr til undervisning?

Ligeledes som du bestiller liftkort og skitid på Copenhill's hjemmeside, så booker du også udstyr der. Du tilføjer blot, at du ønsker udstyr I forbindelse med, at du booker liftkort og skitid. Vi henviser til CopenHill.dk og deres email info@copenhill.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende udstyr.

PRIVATUNDERVISNING

Kan man godt bestille privatundervisning flere sammen, hvis man er forskellig niveau?

Ja, det kan man godt, men det er værd at vide, at du altid vil lære bedst og mest med andre som er samme niveau som dig selv.

 

I kan være 1-6 personer til hver instruktør. Det anbefales, at alle deltagere på holdet er på nogenlunde sammen niveau og alder, da I ellers ikke vil få fuldt udbytte af undervisningen. Din undervisning vil altid være tilpasset, så at alle kan være med under hele undervisningen. Du er velkommen til at skrive en e-mail til os på info@skischoolsnowminds.dk, hvis du har et mere specifikt spørgsmål. 

Jeg vil gerne bestille privatundervisning til mit barn. Kan jeg som forældre være til stede?

Ja, du som forældre kan godt være til stede under lektionen, selvom du ikke selv får undervisning. Bakken har trapper både på højre og venstre side af løjpen, hvor du kan følge med i dit barns undervisning. Vi anbefaler dog, at du ikke er tilstede under hele lektionen, da vi oplever børnene lærer mere, når deres fokus er 100% på skiene eller snowboardet.

GÅ-TIL-SKI

Hvor gammel skal man være for at gå til ski?

Børnene skal være mellem 6 år og 12 år for at deltage i gå-til-ski. Vi er dog åbne for en snak om dit barn, hvis han eller hun er lige udenfor dette interval. Skriv en mail til os på info@skischoolsnowminds.dk

Hvor dygtig skal man være for at gå til ski?

Man kan være alle niveauer! Dit barn kan være begynder og aldrig stået på ski før eller dit barn kan være naturtalent og en haj på ski: Alle niveauer er velkommen. 

Vi inddeler børnene efter niveau og det er derfor blot vigtigt, at børnene er motiverede og glæder sig. 

MØDESTED

Hvor er mødested til sin lektion?

Mødested for privatundervisning, gruppeundervisning og gå-til-ski mm. er ved vores Ski School Snowminds disk, som er placeret i den samme bygning, som du parker ud fra. Vi tager i mod dig, når du ankommer. 

PÅKLÆDNING

Hvilket tøj anbefaler I, at man skal have på til undervisning?

Der er ingen specifikke krav om påklædning, men anbefaler lange bukser og ærmer samt handsker, for at begrænse skader ved fald. Vær opmærksom på, at silikonen på bakken er fedtet. Det kan smitte af på tøjet, hvis man for eksempel bærer skiene over skulderen eller vælter på bakken.

bottom of page