Bliv instruktør på Copenhill

Sådan bliver du instruktør på Copenhill

 

Har du altid følt at du har gået og gemt en skiinstruktør inde i dig? Så led ej videre, Copenhill er altid på udsigt efter ny instruktørerne der kan være med til at opretholde en sjov og spændende hverdag på Amager Skibakke.  Hvis du ikke har været skilærer før, så læs gerne videre her.
Har du til gengæld erfaring som skiinstruktør, så kan du hoppe ned og klikke på ansøgningsformularen i bunden.

Som skiinstruktør på Copenhill, så forventes det at du som minimum har en certificeret skiinstruktøruddannelse. Vi er nemlig den først skiskole på dansk jord, og vil dermed også gerne opretholde den standard det medfølger.

Har du ikke en skiinstruktøruddannelse, kan vi sagtens hjælpe, vi har nemlig flere kurser rundt om i verden. På vores kurser vil du få den bedste skitræning du kan forestille dig, du vil blive undervist af verdens bedste skiløbere. Hvert land vil have sit egent certifikat, men de kan alle bruges når du gerne vil arbejde på Copenhill. Udover den fedeste jobtitel i verden, så vil du også få mulighed for at arbejde på en skisæson, på din valgte destination.

Vi har samarbejdspartnere i mere end 10 lande og over 50 destinationer. Vi har masser af erfaring med at udvikle det individuelle menneske til den bedst mulige skiinstruktør, og samtidig tilbyde en oplevelse for livet. Vi vil hjælpe dig med alt fra transport til destinationen, selve uddannelsen og med at finde et job bagefter din uddannelse. Hvis den lille skiinstruktør inde i dig er vokset af dette, så kan du læse meget mere på Bliv skiinstruktør. Her vil du se vores mange destinationer, som bl.a. inkluderer Japan og Canada.

 

 

Hvis du allerede er uddannet skiinstruktør, så vil der være mulighed for dig at ansøge via vores kontaktformular her! Vi glæder os allerede til at høre fra dig!

De bedste skihilsner
Team Snowminds